Închirieri Auto Bacău și Aeroport "George Enescu" de la 4,5 €/zi

Alegeți locația și data
  Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Detalii aici

Prin continuarea pe site, declarați că aţi citit şi acceptaţi termenii şi condiţiile Cartrip, pe care le puteți citi aici.

Bine ați venit în Bacău

De la granița cu Transilvania veți descoperi începutul unei experiențe unice în Moldova, într-o poveste ce începe cu Catedrale magnifice și continuă cu frumoase zone pitorești, marcate de stațiunile balneoclimaterice Slănic-Moldova sau Târgu-Ocna ori de peisaje naturale precum Lacul Poiana Uzului. Astăzi, un important centru industrial, orașul Bacău vă așteaptă să îi cunoașteți istoria de la volanul unei mașini de închiriat încă din Aeroportul George Enescu, cel mai mare aeroport din Moldova şi unul din cele mai mari ale ţării.

Timp liber și recreere

Ce puteți vizita în județul Bacău cu mașina închiriată?


 • Biserica Precista și ruinele vechii Curți Domnești
  Biserica Precista a fost zidita la 1491 de Alexandru-Voda - fiul si coregentul lui Ștefan cel Mare. Ruinele vechii Curți Domnești mai păstrează astăzi vestigii ale casei (pivnițele) și ale turnului-locuință.
 • Catedrala Sfinții Petru și Pavel
  Este cea mai înaltă clădire din oraș și cea mai mare biserică catolică din Estul Europei.
 • Conacul Ghika – Dofteana
  Construit după un proiect italian, la sfârșitul secolului al XIX-lea, ca și castel de vânătoare, castelul și parcul ce îl înconjoară fac parte din patrimoniul cultural național.
 • Observatorul Astronomic "Victor Anestin"
  Observatorul Astronomic din Bacău a luat fiinţă la 30 noiembrie 1976, în clădirea Muzeului de Științele Naturii din str. Karl Marx, nr.2. Aici veți putea călători în orice punct din Univers, prin intermediul tehnologiei digitale de proiecție. Observatorul poate fi vizitat de marți până duminică, între orele 8-16.
 • Teatrul George Bacovia
  Înființat în august 1948, Teatrul a impresionat la acea vreme și o face și astăzi prin eleganta sălii cu o acustică impecabilă, scena amplă, rampa pentru decoruri și podul pentru manevrarea acestora sau instalația modernă de lumini.
 • Catedrala Sfântul Nicolae
  Situată în centrul orașului Bacău, Catedrala Sf. Nicolae este unul dintre puținele monumente istorice care s-au mai păstrat. Clădirea a fost construită în stil neoclasic, cu două turnuri în partea de vest, însă de-a lungul timpului a fost afectată de cutremure și incendii.
 • Casa Memorială George Bacovia
  Pe strada ce îi poartă numele, putem observa casa destul de veche în care a locuit poetul național George Bacovia. Numeroasele colecții literare ale sale au fost adunate aici, casa reușind să fie transformată într-un adevărat muzeu literar. Se poate vizitata de luni până vineri, între orele 9-17.

  Mașini de închiriat noi, livrare direct în Aeroport

Rezervați din peste 500 mașini noi, cu livrare și predare complet gratuite în București, Aeroportul Internațional Otopeni și în principalele orașe din România.

  Totul este inclus în tariful afișat

Toate mașinile au asigurare completă CASCO și RCA (inclusiv poliță extra de furt) si se închiriază cu kilometraj nelimitat.

  Fără extra comisioane

Facturarea se face in LEI la cursul de vanzare al bancii UniCredit. Acceptăm plata numerar sau cu card Visa, Visa Electron, Maestro și Mastercard.

WhatsApp