Închirieri Auto Cluj Napoca și Aeroport "Avram Iancu" de la 4,5 €/zi

Bine ați venit în Cluj Napoca, inima Transilvaniei

Capitala Transilvaniei, unul dintre cele mai vizitate orașe din România, Clujul este cu siguranță o mare experiență pentru cei care doresc să vadă viața urbană transilvănenească în cele mai bune condiții. Restaurante fine, activități culturale și festivaluri de muzică, o moștenire istorică minunată și viața de noapte, doar câteva motive pentru care orașul nu va dezamăgi cu siguranță pe cei care îl adaugă în itinerarul lor de călătorie. Beneficiind de din ce în ce mai multe curse de avion din și spre Europa, Clujul este atât de ușor de accesat și de înconjurat. Aterizați pe Aeroport și explorați al doilea mare oraș din România la volanul unei mașini de închiriat de la Cartrip!

Timp liber și recreere

Ce puteți vizita în Cluj Napoca cu mașina închiriată?


 • Parcul Etnografic "Romulus Vuia"
  Parcul este primul muzeu etnografic în aer liber din România și al șaselea din Europa, facand parte din Muzeului Etnografic al Transilvaniei. Este amplasat langa Padurea Hoia, una dintre cele mai mari si bogate paduri ale Clujului, pe continuarea dealului ce incepe cu Cetatuia Cluj din centrul orasului.
 • Grădina Botanică "Alexandru Borza"
  Cu o suprafață de aproximativ 14 hectare, Grădina Botanică “Alexandru Borza” este considerată pata verde al orașului Cluj Napoca. Situat aproape de centrul vechi, acesta oferă un spectacol al naturii fiind împărțită în mai multe sectoare cu plante din toate colțurile lumii. Grădina Botanică se poate vizita în fiecare zi între orele 8-19, iar serele între orele 9-17.
 • Piaţa Unirii – Cluj Napoca
  Piaţa Unirii este cea mai mare piaţă după dimensiune din vechile piețe aflate în centrul și sud-estul Europei. Este grupat în jurul Bisericii Sfântul Mihail, fiind una dintre cele mai vechi şi centrale pieţe ale oraşului Cluj Napoca. Tot aici se afla si Biserica catolică „Sf. Mihail” din Cluj-Napoca, a doua cea mai mare biserică gotică din România.
 • Muzeul de Arta - Palatul Banffy
  Muzeul de Arta se afla in cladirea Palatul Banffy in centrul vechi al orasului Cluj Napoca, in Piaţa Unirii. A fost infiintat in anul 1951, iar din anul 1956 functioneaza în Palatul Bánffy, cel mai important edificiu baroc din Cluj-Napoca. Muzeul de Arta din Cluj Napoca este deschis de miercuri pana duminica intre orele 10–17.
 • Piata Avram Iancu
  Piata Avram Iancu este una dintre cele mai frumoase piete vechi ale orasului Cluj Napoca. Este o piata incarcata de istorie si cultura, situata in mijlocul orasului. Aici se afla si Monumentul Avram Iancu, înconjurat de o fântână arteziană cu jocuri de lumini şi jeturi de apă care se sincronizează pe ritmurile muzicii.
 • Casa Matei Corvin
  Construită în secolul al XV-lea, casa in care s-a nascut cel mai mare rege al Ungariei (1458-1490), Matei Corvin, se află în centrul oraşului Cluj Napoca, pe strada cu acelaşi nume. Este unul din cele mai vechi monumente de arhitectură din Cluj Napoca, unicul palat clujean din epoca de tranziție de la stilul gotic la cel renascentist. Se poate vizita zilnic, intre orele 10–16.
 • Cetatuia Din Cluj Napoca
  Ridicată între anii 1715 și 1735, Cetățuia a avut ca și scop principal asigurarea controlului asupra orașului, după trecerea Transilvaniei sub stăpânire austriacă. Zidurile în formă de stea, o redută, un turn si bastioanele care îl înconjurau au fost proiectate de către arhitectul militar Giovanni Murando Viscont.

  Mașini de închiriat noi, livrare direct în Aeroport

Rezervați din peste 500 mașini noi, cu livrare și predare complet gratuite în București, Aeroportul Internațional Otopeni și în principalele orașe din România.

  Totul este inclus în tariful afișat

Toate mașinile au asigurare completă CASCO și RCA (inclusiv poliță extra de furt), se închiriază cu kilometraj nelimitat, iar prețurile afisate includ toate taxele și cota de TVA.

  Fără extra comisioane

Facturarea se face in LEI la cursul de vanzare al bancii UniCredit. Acceptăm plata numerar sau cu card Visa, Visa Electron, Maestro și Mastercard.