Închirieri Auto Constanța și Aeroport "Mihail Kogălniceanu" de la 4,5 €/zi

Bine ați venit în Constanța, poarta spre Marea Neagră

Un oraș complex, multicultural și cel mai mare port maritim al României, întemeiat de grecii antici sub denumirea Tomis, Constanța este acum unul dintre cele mai importante centre economice, comerciale și culturale ale țării. Orașul vă așteaptă să îi explorați energia vibrantă, de la promenade pe faleza Cazinoului construit asimetric în stil Art Nouveau, o vizită plină de adrenalină în Gravity Park sau numeroasele cluburi și restaurante din stațiunea Mamaia, pe ale cărei străzi, ce parcă prind viață noaptea, le puteți explora cu mașina închiriată din Constanța.

Timp liber și recreere

Ce puteți vizita în Constanța cu mașina închiriată?


 • Cazino Constanța
  Emblemă a orașului de peste 130 de ani, Cazinoul pe care îl puteți vedea astăzi a fost inaugurat pe 15 august 1910, în prezența principelui Ferdinand. În interior, se trăia intens: era un loc luxos, cu pereți frumos decorați, candelabre sofisticate, covoare scumpe și mobilier din esențe alese - toate alcătuiau decorul extravagant al elitiștilor din toată lumea, ce veneau aici pentru luxul Cazinoului și mirajul jocurilor de noroc.
 • Delfinariu
  Alături de Planetariu, Observatorul Astronomic și Microrezervație, Delfinariul face parte din frumosul și interesantul Complex Muzeal de Stiințe ale Naturii Constanța, situat la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Soveja. Taxa de acces in interiorul complexului este de 25 de Lei pentru adulti si 12 Lei pentru elevi și studenți.
 • Acvariul din Constanța
  Amplasat pe malul marii, chiar în fața impunătorului Cazino. Spatiul expozitional al Acvariului este destinat prezentarii expozitiei permanente de fauna si flora acvatica, dar si unor expozitii temporare cu diverse tematici legate de biologie, ecologie acvatica si pescuit marin. Taxa de acces in cadrul Acvariului este de aprox. 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru studenți.
 • Catedrala Ortodoxa Sfinții Petru și Pavel
  Cel mai mare și mai important edificiu ortodox din Dobrogea, în Catedrală se oficiază astăzi două slujbe pe zi, dimineață și seara, de către calugări ce locuiesc în Palatul Arhiepiscopal aflat lângă aceasta. Mobilierul interior, format din catapeteasmă, strane, candelabre, policadre și sfeșnice este original și a fost executat la Paris, din lemn de stejar, conform desenelor celebrului arhitect Ioan Mincu. O parte din acest mobilier elegant este acoperit cu foiță de aur și încrustat cu pietre semiprețioase.
 • Telegondola Mamaia
  O plimbare cu Telegondola durează 8 minute și se desfășoară pe o lungime de aproximativ 2 kilometri între Hotel Perla și Cazino. Veți admira panorame extraordinare ale Mării Negre, portului Constanța și ale stațiunii Mamaia, trecând chiar pe deasupra celor mai înalte hoteluri.
 • Parcul acvatic Aqua Magic
  Parcul acvatic AQUA MAGIC este amenajat la intrarea sudica in statiunea Mamaia, aproape de statia de Telegondola. Complexul are o capacitate de 3000 de locuri, 14 instalatii acvatice moderne, mini-tobogane colorate, piscine buclucase si personaje de povesti. Parcul beneficiază de o parcare generoasă, astfel că puteți lăsa în siguranță mașina închiriată.
 • Gravity Park
  Este cel mai mare complex în aer liber din România dedicat sporturilor extreme. Parcul are o suprafata totală de 8500 m2 și este împărtit în zone speciale pentru trial, dirt jumping, climbing, bouldering, skate și role. Aici se desfașoara unele dintre cele mai importante concursuri de sporturi extreme din țară.
 • Insula Ovidiu din Lacul Siutghiol
  Plecând cu un vaporaș din zona Cazino, până să ajungeți pe insulă vă așteaptă o plimbare linistită pe lac. Pe Insula lui Ovidiu este amenajat un frumos complex turistic, unde aveți posibilitatea să rămâneți câteva zile. Acet superb loc de relaxare pentru turisti dispune și de un restaurantul rustic cu specific marin.

  Mașini de închiriat noi, livrare direct în Aeroport

Rezervați din peste 500 mașini noi, cu livrare și predare complet gratuite în București, Aeroportul Internațional Otopeni și în principalele orașe din România.

  Totul este inclus în tariful afișat

Toate mașinile au asigurare completă CASCO și RCA (inclusiv poliță extra de furt), se închiriază cu kilometraj nelimitat, iar prețurile afisate includ toate taxele și cota de TVA.

  Fără extra comisioane

Facturarea se face in LEI la cursul de vanzare al bancii UniCredit. Acceptăm plata numerar sau cu card Visa, Visa Electron, Maestro și Mastercard.