Închirieri Auto Craiova și Aeroport de la 4,5 €/zi

Alegeți locația și data
  Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Detalii aici

Prin continuarea pe site, declarați că aţi citit şi acceptaţi termenii şi condiţiile Cartrip, pe care le puteți citi aici.

Bine ați venit în Craiova

Orașul universitar din Craiova, fondat pe locul vechii cetăți dacice și romane din Pelendava, este un centru comercial regional și un centru de transport. Toate calătoriile pe distanțe lungi între Timișoara și București se opresc aici, astfel că este un punct convenabil pentru a vă relaxa dintr-o călătorie lungă și de a admira orașul modernizat în ultimii ani. Centrul istoric, înconjurat de un capăt de cea mai frumoasă clădire a prefecturii județene din România, este excelent pentru o plimbare relaxantă, fie la volanul unei mașini de închiriat de la Cartrip, fie pe jos.

Timp liber și recreere

Ce puteți vizita în Craiova și în Dolj cu mașina închiriată?


 • Palatul Jean Mihail și Muzeul de Artă Craiova
  Construit pe 2 etaje, palatul are 36 de încăperi și, din august 1954, a devenit gazda Muzeului de Artă din Craiova. În prezent, muzeul numără zeci de mii de piese de artă de valoare mondială. Dintre lucrările din galeria de artă națională, cele mai căutate sunt neprețuitele opere și obiecte ale lui Constantin Brâncuși (printre care celebrul "Sarut", prima sculptura moderna din lume), tablouri de Nicolae Grigorescu, Constantin Lecca, Theodor Aman sau Ștefan Luchian.
 • Parcul Nicolae Romanescu
  În prezent unul dintre cele mai mari parcuri naturale din sud-estul Europei şi cea mai mare zona verde urbană din România, cu o întindere de aproape 100 hectare, parcul cu aer romantic vă va ademeni cu Castelul Fermecat, specii preţioase de arbori, un lac străbătut de Podul Suspendat şi o mic[ grădină zoologică.
 • Teatrul Național Marin Sorescu
  Teatrul Naţional Marin Sorescu a participat până în prezent la peste zeci de festivaluri şi turnee din întreaga lume și este primul teatru din Europa de Est care a devenit membru al Conventiei Teatrale Europene.
 • Casa Băniei
  Trecută prin numeroase incendii și schimbându-și "proprietarii" de-a lungul istoriei de peste 500 ani, Casa Băniei reprezintă astăzi un veritabil loc de pelerinaj pentru iubitorii de artă medievală. În interiorul muzeului sunt găzduite opere de artă tradițională brâncovenească – ceramică, țesături, icoane, instrumente muzicale.
 • Mănăstirea Cosuna
  Mânâstirea Cosuna este cea mai veche construcţie de cult din Craiova, iar îmbinarea elementelor bizantine cu cele tradiționale românești creează o arhitectură total aparte, stârnind admirația tuturor celor care o vizitează.
 • Palatul Marincu din Calafat
  Construit din materiale scumpe, precum marmură și travertin, in stil neobaroc francez, cu accente roccoco si influente ale arhitecturii romanesti de la începutul secolului al XX-lea, Palatul Marincu este o perlă arhitecturală a orașului Calafat, având o deosebită valoare artistică, memorială și simbolică. Incinta Palatului adăpostește Muzeul de Artă și Etnografie.

  Mașini de închiriat noi, livrare direct în Aeroport

Rezervați din peste 500 mașini noi, cu livrare și predare complet gratuite în București, Aeroportul Internațional Otopeni și în principalele orașe din România.

  Totul este inclus în tariful afișat

Toate mașinile au asigurare completă CASCO și RCA (inclusiv poliță extra de furt) si se închiriază cu kilometraj nelimitat.

  Fără extra comisioane

Facturarea se face in LEI la cursul de vanzare al bancii UniCredit. Acceptăm plata numerar sau cu card Visa, Visa Electron, Maestro și Mastercard.

WhatsApp