Închirieri Auto Iași și Aeroport de la 4,5 €/zi

Bine ați venit în Iași, vestigiul istoric al Moldovei

Cel mai mare oraş din nordul României și loc încărcat de istorie, Iaşul este un oraş dinamic în care nu ai cum să te plictiseşti. Fie că vă alocați timp pentru a vizita, la volanul unei mașini de închiriat sau pe jos, şi admira centrul, parcurile şi străzile sale, cea mai veche grădină botanică din România sau ați trecut în agendă unul dintre programele culturale din care nu trebuie să lipsească impresionantul Palat al Culturii, din Iaşi niciun turist nu pleacă dezamăgit. Zona este renumită și pentru diversitatea culinară şi felurile de mâncare savuroase, de la celebrele poale în brâu, sărmăluţele în foi de viţă, prăjiturile şi cozonacii, toate stropite din belşug cu vinurile aromate ale Moldovei.

Timp liber și recreere

Ce puteți vizita în Iași cu mașina închiriată?


 • Palatul Culturii şi Complexul Comercial Palaș
  Unul dintre simbolurile oraşului, această clădire impresionantă este opera arhitectului I.D. Berindei. Construcţia sa a început în 1906 şi abia două decenii mai târziu a fost finalizată, fiind inaugurat de Regele Ferdinand al României. Conceput ca o construcţie în stil neogotic, Palatul Culturii din Iaşi se remarcă prin grandoare şi detaliile arhitecturale deosebite, puse recent în valoare graţie unui proiect amplu de urbanism – Palas Iaşi. Tot aici se află și statuia lui Ștefan cel Mare, un monument de bronz dedicat ocrotitorului Moldovei.
 • Grădina Botanică din Iaşi
  Grădina Botanică din Iaşi a fost înfiinţată în 1856 de Anastasie Fătu şi se întinde în prezent pe o suprafaţă de 5 hectare, fiind amenajată în mai multe sectoare. Aici sunt cultivate plante ornamenale, plante mediteraneene, tropicale, ierboase, lemnoase şi poate fi admirată o colecţie de 800 de varietăţi de trandafiri.
 • Mitropolia Moldovei şi Bucovinei
  Moldova este renumită pentru încărcătura spirituală şi numărul impresionant de lăcaşe de cult. Clădirea Mitropolia Moldovei şi Bucovinei este un testament iconic în acest sens, unde sute de mii de credincioşi vin anual pentru a se închina la Moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva, ocrotitoarea Moldovei.
 • Parcul Copou
  Cel mai mare parc din Iaşi, datează de la mijlocul secolului al XIX-lea şi adăposteşte şi cel mai vechi monument din România: Monumentul Legilor Constituţionale care mai este cunoscut şi ca Obeliscul cu lei. Parcul Copou este totodată locul în care marele poet Mihai Eminescu s-a odihnit la umbra teiului care acum îi poartă numele.
 • Mănăstirea Cetățuia
  Mănăstirea poartă hramul "Sfinții Apoltoli Petru și Pavel" și este așezată ăn marginea vestică a orașului. Se poate ajunge cu mașina închiriată în câteva minute, iar drumul merită din plin, atât pentru panorama spectaculoasă asupra orașului de pe dealul pe care este ridicată, cât și pentru pictura mănăstirii, o creație artistică splendidă.
 • Palatul Universitar și Sala Pașilor Pierduți
  Construit după planurile architectului Louis Blanc, Palatul Universităţii a fost inaugurat pe 21 octombrie 1897 sub înaltul patronaj al Regelui Carol I şi al Reginei Elisabeta. Dacă vizitați Sala Paşilor Pierduţi veți zăbovi, măcar o clipă, în faţa picturilor murale ale lui Sabin Bălaşa, artistul care, prin opera sa, a introdus acest spaţiu pe harta locurilor de referinţă ale artei universale.
 • Palatul Roznovanu
  Inițial reședință a familiei Rosetti-Roznovanu, printre cele mai influente marii de boieri ai vremii, aici au concertat George Enescu și Haricleea Darcle; tot aici și-a citit poeziile Mihai Eminescu, iar balurile date de cucoana Marghiolita erau renumite in regiune. În anul 1891, Palatul devine sediu al Primăriei, iar după incendiul din anul 1958, cladirea este restaurată așa cum se poate vedea astăzi.

  Mașini de închiriat noi, livrare direct în Aeroport

Rezervați din peste 500 mașini noi, cu livrare și predare complet gratuite în București, Aeroportul Internațional Otopeni și în principalele orașe din România.

  Totul este inclus în tariful afișat

Toate mașinile au asigurare completă CASCO și RCA (inclusiv poliță extra de furt), se închiriază cu kilometraj nelimitat, iar prețurile afisate includ toate taxele și cota de TVA.

  Fără extra comisioane

Facturarea se face in LEI la cursul de vanzare al bancii UniCredit. Acceptăm plata numerar sau cu card Visa, Visa Electron, Maestro și Mastercard.