Închirieri Auto Sibiu și Aeroport de la 4,5 €/zi

Alegeți locația și data
  Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Detalii aici

Prin continuarea pe site, declarați că aţi citit şi acceptaţi termenii şi condiţiile Cartrip, pe care le puteți citi aici.

Bine ați venit în Sibiu, locul unde istoria prinde viață

Festivaluri de muzică și artă, arhitectură, restaurante tradiționale și un aer medieval ce vă va captiva la fiecare pas prin acest minunat oraș cu o istorie veche de peste 900 de ani. Farmecul Sibiului stă în istoria unui centru medieval recunoscut, un oraș al premierelor în inovație, tehnică, educație și cultură, completate de dinamismul unei citadele orientate spre Europa și valorile sale. Închiriați o mașină din orice zonă a Sibiului și explorați zidurile vechilor centuri de apărare, turnurile denumite după breslele Sibiului, piețele centrale cu istoria lor ori imobilele vechi încărcate de poveștile timpului.

Timp liber și recreere

Ce puteți vizita în Sibiu cu mașina închiriată?


 • Piaţa Mică, Turnul Sfatului și Podul Minciunilor
  Cu felinare din fier forjat şi suspendate de elementele arhitecturale, păzită de lucarnele lenticulare, denumite de localnici "ochii oraşului", Piața Mică reprezintă vechiul centru comercial al urbei. Turnul Sfatului, cea mai impozantă structură a Sibiului, a fost construit în secolul al XIII-lea, la parterul său aflându-se poarta de intrare în cea de-a doua centură de fortificații a orașului. Podul Minciunilor sau Podul culcat (Liegenbrücke) este construit în anul 1859 deasupra străzii Ocnei care făcea legătura între Orașul de jos și Orașul de sus. Este cel mai vechi pod din fontă din România ce este încă în folosință.
 • Palatul Brukenthal
  Palatul Brukenthal este unul dintre cele mai însemnate monumente în stil baroc din România. Elementul central al faţadei este ancadramentul de piatră al portalului, susţinut de coloane deasupra cărora se ridică antablamentul. Astăzi, etajele I şi II ale Palatului Brukenthal găzduiesc una din cele mai importante galerii de artă europeană din România.
 • Parcul Natural Dumbrava Sibiului
  Parcurgeți aproximativ 9km din Sibiu pe șoseaua DJ106A cu mașina închiriată și veți ajunge într-un loc unde veți scăpa de grijile cotidiene și vă veți putea delecta cu o plimbare printre orhidee sau, dacă aveți rabdare sau noroc, veți putea întâlni căprioare, mistreți, veverițe și alte animale sălbatice. Dacă sunteți pasinați de istorie, aici veți găsi Muzeul Civilizației Populare Tradiționale "ASTRA", un complex muzeal atipic cu circa 300 de clădiri rurale ce conservă perfect istoria rurală a României. Muzeul se poate vizita zilnic între orele 10-20, iar copii sub 6 ani au intrare gratuită.
 • Grădina Zoologică din Sibiu
  Aici vă așteaptă animale simpatice din peste 50 de specii, iar copiii se vor bucura să vadă zebre, cămile, lemuri, maimuțe, ponei, iguane, lame, cerbi, jaguari, lei, tigri, șerpi, lupi și multe alte animale deosebite. În intervalul lunilor aprilie – octombrie se pot face și plimbări cu barca, costul fiind de aprox. 20 de lei / 30 min.
 • Festivalul Internaţional de Teatru sau Târgul de Crăciun?
  În fiecare an, în luna iunie, Sibiul este gazda celui de-al treilea festival ca mărime din Europa, Festivalul Internaţional de Teatru, cu spectacole de animație stradală și teatru susținute de trupe din întreaga lume, lumini și artificii, muzică și improvizație teatrală. Nici iubitorii sezonului de Iarnă nu pot lipsi din Sibiu, unde, în fiecare an de Sărbători, Piața Mare devine cea mai luminoasă piață din România și scena celui mai frumos tărg de Craciun din țară.
 • Muzeul de locomotive cu abur
  Un loc mai puțin știut de turiști, depoul (mai degrabă) cu aer de muzeu există din 1994 și adăpostește 35 de locomotive, 2 macarale și 2 pluguri (toate cu abur), fabricate între anii 1885 - 1958 la uzinele Domeniilor Resita, 23 August și Malaxa din România, Schwartzkopff, Orenstein & Koppel, Borsig din Germania sau uzinele Skoda. Printre locomotive veți găsi modele cu ecartament lat, dar și din cele pentru linie îngustă, care circulau în zonele de munte - așa-numitele mocănițe.

  Mașini de închiriat noi, livrare direct în Aeroport

Rezervați din peste 500 mașini noi, cu livrare și predare complet gratuite în București, Aeroportul Internațional Otopeni și în principalele orașe din România.

  Totul este inclus în tariful afișat

Toate mașinile au asigurare completă CASCO și RCA (inclusiv poliță extra de furt) si se închiriază cu kilometraj nelimitat.

  Fără extra comisioane

Facturarea se face in LEI la cursul de vanzare al bancii UniCredit. Acceptăm plata numerar sau cu card Visa, Visa Electron, Maestro și Mastercard.

WhatsApp