Închirieri Auto Suceava și Aeroport de la 4,5 €/zi

Alegeți locația și data
  Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Detalii aici

Prin continuarea pe site, declarați că aţi citit şi acceptaţi termenii şi condiţiile Cartrip, pe care le puteți citi aici.

Bine ați venit în Suceava, leagăn istoric multicultural

Județul Suceava este situat în partea de nord-est a României și face parte din zona folclorică Bucovina. Acesta este unul dintre cele mai frumoase județe din regiunea istorică Moldova, aici regăsindu-se numeroase obiective turistice. Este locul ideal în care puteți descoperi, într-o călătorie cu mașina închiriată încă din Aeroport, mănăstiri vechi, cetăți medievale, stațiuni turistice renumite, dar și zone cu peisaje pitorești.

Timp liber și recreere

Ce puteți vizita în Suceava și în împrejurimi cu mașina închiriată?


 • Mănăstirea Sucevița
  Construită în stilul arhitecturii moldovenești - îmbinare de elemente de artă bizantină și gotică, la care se adaugă elemente de arhitectură ale vechilor biserici de lemn din Moldova, este poate cea mai frumoasă de acest gen din regiune, fiind inclusă de către UNESCO, împreună cu alte șapte biserici din nordul Moldovei (Arbore, Pătrăuți, Moldovița, Probota, „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava, Humor și Voroneț), pe lista patrimoniului cultural mondial.
 • Ruinele Palatului Domnesc
  Petru I Musat a ridicat în aceste locuri o casă domnească și un turn având rol de supraveghere a orașului. Rămas astăzi ca o mărturie încă vie a Curții Domnești de la Suceava, Palatul atrage anual mii de turiști.
 • Cetatea de Scaun a Sucevei
  Este o cetate medievală aflată la marginea de est a orașului. Ea se află localizată pe un platou aflat la o înălțime de 70 m față de lunca Sucevei. De aici, se poate vedea întreaga vale a Sucevei. A fost inclusă pe lista monumentelor istorice din județul Suceava din anul 2004 și în urmă cu câțiva ani a intrat într-un proces de renovare.
 • Chilia lui Daniil Sihastru
  Se află în apropierea satului Putna și reprezintă o grotă săpată într-o stâncă, în care a trăit cuviosul Daniil Sihastru, un sfânt român ce a trăit în a doua jumătate a secolului al XV-lea. Cunoscut inițial sub numele de David, acesta era un renumit ieromonah, foarte căutat de către creștini pentru harul său monahal. Legendele locului spun că grota în care s-a retras călugărul, după ce a îmbrăcat schima cea mare (n.r. ultima treaptă a călugăriei) și a luat numele de Daniil, a fost sculptată chiar de către el, cu o daltă.
 • Muzeul Oului – Vama
  Dacă doriți să descoperiți tradițiile și obiceiurile meșteșugărești bucovinene trebuie să faceți o vizită la Muzeul Oului. Acesta se află în localitatea Vama, situat în apropiere de Gura Humorului și adăpostește cea mai mare colecție de ouă încondeiate din România și una dintre cele mai importante din Europa. Muzeul adăpostește peste 3000 de ouă, din întreaga lume, lucrate în diferite tehnici și pe diferite tipuri de suport, precum coajă de ou, lemn, ceramică, porțelan, piatră sau sticlă.
 • Vatra Dornei
  După drumeții printre mănăstirile Sucevei, vă veți găsi o oază de relaxare în "Perla Bucovinei", Vatra Dornei, stațiunea balneară în care turiștii vin atât pentru apele minerale și termale, cât și pentru a face alpinism sau pentru a parcurge trasee turistice montane, aflate în această zonă.

  Mașini de închiriat noi, livrare direct în Aeroport

Rezervați din peste 500 mașini noi, cu livrare și predare complet gratuite în București, Aeroportul Internațional Otopeni și în principalele orașe din România.

  Totul este inclus în tariful afișat

Toate mașinile au asigurare completă CASCO și RCA (inclusiv poliță extra de furt) si se închiriază cu kilometraj nelimitat.

  Fără extra comisioane

Facturarea se face in LEI la cursul de vanzare al bancii UniCredit. Acceptăm plata numerar sau cu card Visa, Visa Electron, Maestro și Mastercard.