Închirieri Auto Timișoara și Aeroport "Traian Vuia" de la 4,5 €/zi

Alegeți locația și data
  Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Detalii aici

Prin continuarea pe site, declarați că aţi citit şi acceptaţi termenii şi condiţiile Cartrip, pe care le puteți citi aici.

Bine ați venit în Timișoara, viitoare Capitală Culturală Europeană

Închiriați o mașină de la Cartrip și explorați Timișoara, orașul stabilit pe malul nordic al râului Bega, al cărui farmec constă în caracterul său arhitectural distinct și viața culturală vibrantă. Frecvent denumită "Mica Viena", Timișoara găzduiește anual spectacole muzicale și teatrale, galerii de artă, muzee și o viață de noapte vibrantă. Un loc progresist, cosmopolit, Timișoara a fost primul oraș din Europa și cel de-al doilea în lume, după New York ce a folosit energie electrică pentru a-și lumina străzile publice. Centrul istoric al Timişoarei posedă un sistem format din trei pieţe urbane, unic în România, fiecare piaţă prezentând dimensiuni, rezolvări plastice şi stiluri arhitecturale diferite.

Timp liber și recreere

Ce puteți vizita în Timișoara cu mașina închiriată?


 • Piața Victoriei
  Piaţa centrală a oraşului Timişoara este locul unde s-au adunat revoluţionari timişoreni şi unde Timişoara a fost proclamată, la 20 decembrie 1989, primul oraş liber din România. Piaţa găzduieşte clădirile unor importante instituţii cum ar fi: Opera Română, Catedrala Ortodoxă, Cinematografele Timiş, Capitol şi Studio, Muzeul Banatului și Galeriile de Artă.
 • Piața Libertății
  Piaţa Libertății este cea mai veche piață din Timișoara și adăposteşte unele dintre cele mai vechi construcţii existente în oraşul actual: Comenduirea Garnizoanei (fostul Generalat, clădire existentă în anul 1727), fosta Cancelarie de Război (formează astăzi aripa de est a Primăriei Vechi), Primăria Veche (1731 – 1734) şi Cazinoul Militar.
 • Piața Unirii
  Piața Unirii, amenajată în stil baroc, oferă turiștilor numeroase obiective, precum Palatul Baroc, clădire ce simboliza, acum 300 de ani, puterea imperială absolută, Catedrala Sfântul Gheorghe din Timișoara sau Domul Romano-Catolic, construită între anii 1736 și 1774 - catedrala Episcopiei Romano-Catolice de Timișoara și unul din monumentele emblematice ale orașului sau Catedrala Ortodoxă Sârbă.
 • Castelul Huniade și Muzeul Banatului
  Castelul Huniade este un monument istoric și cea mai veche clădire din Timișoara, construit între anii 1308–1315 de Carol Robert de Anjou și reconstruit după cutremurul din 1443 de către Ioan de Hunedoara. Castelul medieval a fost distrus în timpul asediului Timișoarei din 1849 și refăcut în forma actuală în 1856.
 • Parcul Rozelor
  Timișoara mai este cunoscută ca și oraşul trandafirilor. Avându-și originele în Grădina Regală de Trandafiri de la Timişoara și distrus în repetate rânduri în cele doup razboaie mondiale, Parcul Rozelor a fost modernizat în anii 2011 – 2012 şi au fost plantaţi noi trandafiri, numărul soiurilor ajungând la peste 1200.
 • Sinagoga din Cetate
  Dacă pășiți într-o zi cu soare veți fi fascinat de felul în care razele de lumină intrate prin ferestrele rotunde se joacă pe zidurile interioare, măcinate de trecerea timpului și lipsa lucrărilor de renovare. Aceasta este Sinagoga Nouă, o clădire impozantă, placată cu cărămizi și decorată în stil maur. Sinagoga din Cetate a fost construită între 1862-1865, după planurile arhitectului vienez Ignaz Schumann.
 • Muzeul Satului Bănățean
  Este singurul muzeu cu profil etnografic din România care cuprinde centrul civic al satului, format din Primărie, Biserică, Școală, Casă Națională (cu destinație culturală) și birt, în care se desfășoară majoritatea activităților cultural-educative și științifice ale unei localități. Poate fi vizitat de marți până sâmbătă, între orele 10-18 și duminică, între orele 12–20.

  Mașini de închiriat noi, livrare direct în Aeroport

Rezervați din peste 500 mașini noi, cu livrare și predare complet gratuite în București, Aeroportul Internațional Otopeni și în principalele orașe din România.

  Totul este inclus în tariful afișat

Toate mașinile au asigurare completă CASCO și RCA (inclusiv poliță extra de furt) si se închiriază cu kilometraj nelimitat.

  Fără extra comisioane

Facturarea se face in LEI la cursul de vanzare al bancii UniCredit. Acceptăm plata numerar sau cu card Visa, Visa Electron, Maestro și Mastercard.

WhatsApp